Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Благодійність
Благодійність
14–18 грудня 2017 р. Під час чергової поїздки митрополита Михаїла і капеланів на Схід. Світлини ГО «Військові капелани Волині»
Освячено хрести на храм у Волновасі Під час чергової поїздки військових капеланів на Схід у м. Волноваха Донецької єпархії відбувся чин освяти накупольних хрестів, які встановлять на церкву Святителя Миколая Чудотворця...
18 грудня 2017 р.
Чергова поїздка військовий капеланів на Донбас. Світлина з архіву протоієрея Володимира Мицька.
Як проходила чергова поїздка капеланів у зону АТО Військові священики єпархії вкотре відвезли на Донбас гуманітарну допомогу.
3 грудня 2017 р.
28 вересня 2017 р. Головний військовий капелан єпархії протоієрей Михайло Бучак у зоні АТО. Світлини з архіву отця Михайла.
Головний капелан єпархії повернувся з Донбасу Протягом місячної ротації протоієрей Михайло Бучак разом зі священиком Сергієм Лівончуком та капеланами з Володимир-Волинської єпархії, проїхали уздовж фронту.
3 жовтня 2017 р.
20 вересня 2017 р. Кавелани у будинку дитячої творчості у Рожищі. Світлини з архіву протоієрея Андрія Мовчанюка.
Капелани благословили дітей на написання ікони Військові священики протоієреї Андрій Мовчанюк та Віталій Антонюк укотре відвідали вихованців Будинку дитячої творчості у Рожищі.
22 вересня 2017 р.
18 вересня 2017 р. Благодійний концерт для збору коштів на храм у Волновасі. Світлина з сайту Visnyk.lutsk.ua.
Продовжується збір коштів на будівництво церкви У розважальному центрі «Промінь», що у Луцьку відбувся доброчинний концерт для збору коштів на зведення храму Святителя Миколая Чудотворця у Волновасі.
22 вересня 2017 р.
1 вересня 2017 р. Відправлення дитячих візочків на Донбас. Світлини інформаційної служби єпархії.
На Донбас відправили чергову благодійну допомогу З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла на Схід передали візки для новонароджених із малозабезпечених сімей.
7 вересня 2017 р.
26 липня 2017 р. На відкритті виставки картин померлого бійця Володимира Бабія. Світлини з архіву Любові Фрадинської
У Луцьку вшанували померлого бійця У юнацькій бібліотеці обласного центру відкрили виставку картин померлого бійця Володимира Бабія. Перед початком дійства настоятель луцької парафії Преподобного Іова Почаївського священик Олександр Вронський відслужив панахиду...
28 липня 2017 р.
6 липня 2017 р. На благодійному аукціоні для збору коштів на зведення храму Святителя Миколая Чудотворця у Волновасі. Світлина інформаційної служби єпархії
У Луцьку збирали кошти на будівництво храму у Волновасі В обласному центрі області відбувся благодійний аукціон, на якому збирали гроші на зведення храму Святителя Миколая Чудотворця у Волновасі.
7 липня 2017 р.
Проект храму Святителя Миколая у Волновасі. Світлина з сайта Volyn24.com
АНОНС: Благодійний аукціон на будівництво церкви 6 липня пройде доброчинний вечір для збору коштів на зведення храму Святителя Миколая Чудотворця у Волновасі...
2 липня 2017 р.
14 травня 2017 р. Представники єпархії у заходах з нагоди Дня матері. Світлина інформаційної служби єпархії.
Представники єпархії відзначили День матері З нагоди цього свята священнослужителі та студенти Волинської православної богословської академії взяли участь у заходах.
15 травня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери