Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
19 серпня – Преображення Господнє Це одне з дванадцяти головних християнських свят, установлене на честь явлення Ісуса Христа в Божественній величі й славі перед Своїми учнями, майбутніми апостолами.
16 серпня 2021 р.
15 серпня 2021 р. Під час проповіді. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: бризкають – колорадських жуків Про важливість усвідомлення символіки церковних обрядів говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді в неділю 8-му після П’ятдесятниці.
16 серпня 2021 р.
Запрошуємо на молитву з Вселенським Патріархом Варфоломієм 22 серпня, у неділю, о 9.00 на території Софійського собору Києва розпочнеться Божественна літургія просто неба, яку служитиме Предстоятель Вселенського Патріархату разом із єпископатом Православної церкви України.
16 серпня 2021 р.
14 серпня 2021 р. Освячення на майдані кафедралнього собору Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Перший Спас у кафедральному соборі У день Винесення чесних древ животворчого хреста Господнього і вшанування мучеників Маккавеїв у храмах єпархії відбулися святкові Богослужіння.
15 серпня 2021 р.
Світлина з сайта vpba.edu.ua
Вперше студент ВПБА – член Молодіжної ради Волині Голова студентської ради Волинської православної богословської академії Микола Кухарук увійшов до Молодіжної ради при облдержадміністрації...
13 серпня 2021 р.
АНОНС: Паломництво до Тростянецької ікони У неділю перед Успінням Пресвятої Богородиці єпархія відзначає свято Тростянецької чудотворної ікони Богоматері «Одигітрія»...
13 серпня 2021 р.
АНОНС: Потрійний ювілей у Струмівці 19 серпня, у свято Преображення Господнього, парафія Всіх святих землі української, що в цьому селі Луцького районного деканату, відзначатиме 20-річчя освячення церкви, 20-річчя священничої хіротонії настоятеля протоієрея Михайла Янкевича та 20-річчя його служіння на цій парафії...
13 серпня 2021 р.
АНОНС: Нові випуски наших передач Ближчим часом дивіться та слухайте нові випуски єпархіальних програм на телебаченні й радіо.
11 серпня 2021 р.
У храмах помолилися за відвернення стихійних нещасть Після Божественної літургії в кафедральному соборі Святої Трійці митрополит Луцький і Волинський Михаїл відслужив молебень за відвернення стихійних лих.
10 серпня 2021 р.
Священник розповів про виховання дітей у Бозі У черговому випуску телепередачі «Духовна абетка» настоятель луцького храму Великомучениці Катерини, інспектор з питань місійної діяльності єпархії протоієрей Юрій Близнюк розповів про місце дитини у храмі.
10 серпня 2021 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери