Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
14 жовтня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освячує оновлений фотостенд. Світлина інформаційної служби єпархії.
Як єпархія відзначала День захисника України (оновлено) На Покрову Пресвятої Богородиці в Луцьку й деканатах окрім Богослужінь у храмах відбулись відправи та заходи з нагоди державного свята на честь українського воїнства.
17 жовтня 2016 р.
16 жовтня 2016 р. Вручення нагороди митрополиту Луцькому і Волинському Михаїлу. Світлина Ігора Сацика.
Митрополита нагороджено грамотою Верховної Ради України За заслуги перед українським народом митрополита Луцького і Волинського Михаїла відзначили високою нагородою законодавчого органу державної влади.
16 жовтня 2016 р.
16 жовтня 2016 р  Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолює Божественну Літургію у с. Тарасове. Світлина Ігора Сацика.
У храмі с. Тарасове освячено іконостас Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив чин освяти іконостаса та очолив Божественну Літургію в церкві Рівноапостольного князя Володимира Великого в с. Тарасове Луцького районного деканату.
16 жовтня 2016 р.
Необхідно парти у недільну школу! Настоятель парафії Усіх українських святих у с. Струмівка Луцького районного деканату протоієрей Михайло Янкевич шукає п’ять-шість парт для недільної школи.
15 жовтня 2016 р.
13 жовтня 2016 р. Освячення меморіальної дошки Русланові Калушу. Світлини з архіву Оксани Вовчук.
Освячено меморіальну дошку Русланові Калушу У с. Жидичин Ківерецького деканату відкрили пам’ятний знак загиблому бійцеві на фасаді загальноосвітньої школи, де він навчався.
15 жовтня 2016 р.
На Старовижівщині – мощі Чудотворця До храму Святого Василія Великого селища Стара Вижва привезли каовчег із частинкою мощей святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських.
15 жовтня 2016 р.
На Ковельщині перебувають мощі кількох святих У храм Великомученика і цілителя Пантелеймона селища Люблинець Ковельського районного деканату привезено ковчег із частинками мощей...
15 жовтня 2016 р.
14 жовтня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл виголошує проповідь у день Покрови Пресвятої Богородиці у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Митрополит: уперед під Покровом Божої Матері У день Покрови Пресвятої Богородиці митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці виголосив проповідь про захист Божої Матері.
14 жовтня 2016 р.
Патріарх привітав митрополита з днем ангела На сайті Cerkva.info опублікували привітання Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета митрополитові Луцькому і Волинському Михаїлові ...
14 жовтня 2016 р.
Секретаря вченої ради ВПБА висвячено на священика Диякон Владислав Фульмес, секретар вченої ради Волинської православної богословської академії, став священиком.
13 жовтня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери