Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
27 жовтня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у Чернівцях. Світлина з сайта Оrthodox-cv.org
Волинський архієрей очолив празник в Чернівцях У день преподобної Параскеви Сербської митрополит Луцький і Волинський Михаїл розділив радість храмового свята чернівецького собору разом із місцевими священнослужителями й мирянами...
28 жовтня 2016 р.
Протоієрей Володимир Мицько
Камінь-каширського декана залякував «Русскій мір»? Протоієрей Володимир Мицько, благочинний та настоятель парафії Святителя Миколая Чудотворця в Камені-Каширському, одержував погрози протягом декількох місяців після початку війни на Донбасі...
28 жовтня 2016 р.
24 жовтня 2016 р. Протоієрей Назарій Бабій освячує меморіальну дошку Віктору Чебліну. Світлини з сайту volynnews.com.
Духовенство вшанувало Віктора Чебліна Луцькі священослужителі взяли участь у пам’ятних заходах про Віктора Чебліна.
27 жовтня 2016 р.
Волинський благовісник
Статті з «Волинського благовісника» – в електронному форматі Інформаційна платформа «Схола́́» спільно з Волинською православною богословською академією публікуватиме найкращі матеріали з цього журналу ВПБА в PDF-форматі.
27 жовтня 2016 р.
24 жовтня 2016 р. Капелани відвідують будиного дитячої творчості у м. Рожище. Світлина з архіву будинку дитячої творчості.
Капелани благословили дітей на написання ікони Голова ГО «Військові капелани Волині» протоієрей Михайло Бучак разом із іншими військовими священиками відвідав рожищанський Будинок дитячої творчості.
27 жовтня 2016 р.
Преподобний Микола Святоша, князь Луцький
27 жовтня – преподобного Миколи Святошi, князя Луцького Згадуємо цього Божого угодника, оскільки домовий храм чоловічого монастиря Святителя Миколая, Чудотворця Мирлікійського, що в с. Жидичин Ківерецького деканату, освячено на його честь.
25 жовтня 2016 р.
Святитель Мартин Милостивий, єпископ Турський
Капелани вшановують свого святого покровителя 25 жовтня – день святителя Мартина Милостивого, єпископа Турського, який вважається засновником капеланського служіння і покровителем військових священиків.
25 жовтня 2016 р.
19 – 21 жовтня 2016 р. Гуманітарний транш від німецього благодійного фонду «Україна. Допомога. Брайтшайд» для Володимир-Волинського благодійного фонду «Матері Божої неустанної помочі». Світлини з архіву протоієрея Микола Гінайла.
Священик допомагає отримати гуманітарну допомогу За сприяння протоієрея Миколи Гінайла німецький благодійний фонд «Україна. Допомога. Брайтшайд» передав у Володимир-Волинський черговий гуманітарний вантаж.
25 жовтня 2016 р.
24 жовтня 2016 р. Актовий день у ВПБА. Світилина інформаційної служби єпархії.
ВПБА відзначила 220-ліття своєї історії Відбулися святкування з нагоди заснування єпископом Варлаамом (Шишацьким) семінарії в Острозі, від якої веде початок нинішня Волинська православна богословська...
25 жовтня 2016 р.
23 жовтня 2016 р. У Володимирському соборі на урочистій Божественній Літургії. Світлина з сайту cerkva.info
Архієреї привітали Патріарха з річницею інтронізації Митрополит Луцький і Волинський Михаїл та єпископ Володимир-Волинський Матфей взяли участь у Богослужіннях з нагоди 21-річчя інтронізації Патріарха Київського...
24 жовтня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери