Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
28 серпня 2018 р. Церква Успіння Пресвятої Богородиці в с. Буркачі Горохівського деканату. Світлина інформаційної служби єпархії
Буркачі: владика очолив ювілей храму У день престольного свята, з нагоди 20-річчя освячення храму Успіння Пресвятої Богородиці у цьому селі Горохівського деканату митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив Божественну Літургію...
29 серпня 2018 р.
26 серпня 2018 р. Освята образу Святителя Миколая Чудотворця, викарбуваного на камені в с. Скірче Горохівського деканату. Світлини з архіву священика Павла Борунова
Ікону на камені встановлено в селі Скірче на Горохівщині Образ Святителя Миколая Чудотворця, викарбуваний на камені неподалік храму, освятив настоятель місцевої Миколаївської парафії священик Павло Борунов...
27 серпня 2018 р.
26 серпня 2018 р. Похорон Георгія Ольховського. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку попрощалися із бійцем 128-ї бригади Чин похорону Георгія Ольховського очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці.
26 серпня 2018 р.
25 серпня 2018 р. Божественна Літругія у храмі Святої Трійці у Тростянці. Світлини інформаційної служби єпархії.
У Тростянці вшанували чудотворний образ У день особливого вшанування Тростянецької чудотворної ікони митрополит Луцький і Волинський очолив Божественну Літургію у храмі Святої Трійці с. Тростянець.
26 серпня 2018 р.
Прощання з воїном. Світлина з сайта Volynpost.com
Що робити, коли в Луцьку проводять бійця в останню дорогу? Інформаційна служба єпархії з благословіння митрополита Луцького і Волинського підготувала документ: «Як поводитися, коли хоронимо воїна. Пам’ятка для лучан».
24 серпня 2018 р.
23 серпня 2018 р. Зустріч владики та Прем'єр-міністра України. Світлина з сайту lutsk.rayon.in.ua.
Владика подарував Прем’єр-Міністру особливий прапор Митрополит Луцький і Волинський Михаїл зустрівся із главою уряду Володимиром Гройсманом і вручив такий стяг, який може стати державним, коли Україна буде в Євросоюзі.
24 серпня 2018 р.
24 серпня 2018 р. У кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
У храмах єпархії моляться за Україну У Луцьку та інших деканатах священнослужителі та миряни беруть участь у Богослужіннях і заходах з нагоди Дня Незалежності нашої країни.
24 серпня 2018 р.
Відновлена хоругва братства
У Луцьку представили нову хоругву Хрестовоздвиженського братства Напередодні Дня Державного Прапора України в Музеї історії Луцького братства відбулася презентація його відтвореної корогви.
24 серпня 2018 р.
23 серпня 2018 р. Підняття прапору над Управлінням єпархії. Світлина інформацінйої служби єпархії.
Духовенство й миряни відзначили День Прапора Урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України відбулися у всіх деканатах єпархії.
23 серпня 2018 р.
22 серпня 2018 р. Міжнародний фестиваль «Поліське літо з фольклором». Світлина інформаційної служби єпархії.
Міжнародний фестиваль у Луцьку розпочали з молитви Молебень для учасників XV Міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором» традиційно відправили у кафедральному соборі Святої Трійці.
23 серпня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери