Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Духовна абетка
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про хрест і хресне знамення У 21-му випуску щотижневої програми говоритиме протоієрей Василь Клочак, настоятель парафії Воздвиження Хреста Господнього в Луцьку.
17 березня 2020 р.
Митрополит Луцький і Волинський Яків (Панчук)
У єпархії пом’янули владику Якова (Панчука) 16 березня митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив заупокійну літію на могилі митрополита Якова (Панчука) біля кафедрального собору Святої Трійці.
16 березня 2020 р.
«Важко бути з Христом в час коронавірусу» Головний військовий капелан єпархії протоієрей Михайло Бучак висловив своє занепокоєння через паніку, яка сіється у суспільстві і знецінює духовні цінності.
16 березня 2020 р.
13 березня 2020 р. Військові капелани – у центрі реабілітації учасників бойових дій. Світлина з архіву Любові Казмірук.
Книги – найкращий подарунок воїнам Військові священники єпархії поділилися з КП «ЛЦПМД» Центр реабілітації УБД книгами з домашньої бібліотеки.
15 березня 2020 р.
15 березня 2020 р. Під час проповді. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: не втрачайте віру У 2-гу неділю Великого посту митрополит Луцький і Волинський говорив про роль віри у житті людини.
15 березня 2020 р.
У єпархії підготували пам’ятку щодо коронавірусу Інформаційна служба єпархії з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла підготувала важливу інформацію стосовно нової небезпечної хвороби.
14 березня 2020 р.
12 березня 2020 р. Засідання Синодального Управління. Світлини з сайта pomisna.info.
Волинські священники – на з’їзді Синодального управління Делегати від єпархії взяли участь у зібранні Синодального управління у справах душпастирства в пенітенціарних закладах.
14 березня 2020 р.
10 березня 2020 р. Під час заняття. Кадр з відео священника Володимира Удуда.
Військових священників навчали користуватись радіозв’язком Уперше таке заняття організував капелан протоієрей Олександр Добровольський у Ковельській міській станції юних техніків.
14 березня 2020 р.
13 березня 2020 р. Урочисті заходи з нагоди Дня українського добровольця. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку відзначили День українського добровольця З нагоди цієї дати відбулися заходи за участю митрополита Луцького і Волинського Михаїла та іншого духовенства єпархії.
14 березня 2020 р.
COVID-19: Владика Михаїл благословив бити в дзвони і посилено молитися Через загрозу поширення коронавірусу в Україні запроваджено карантинні заходи. Православна церква України теж долучається до боротьби з цією новою недугою.
12 березня 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери