Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: Архієрейські богослужіння На різдвяні свята митрополит Луцький і Волинський Михаїл планує відвідати кілька парафій, у яких очолити відправи Божественної літургії.
6 січня 2021 р.
3 січня 2020 р. Митрополит Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей закликав шукати свій родовід Чи важливо знати своє походження? Про це розповів митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення недільного Богослужіння...
3 січня 2021 р.
Кафедральний собор Святої Трійці
АНОНС: Різдвяні богослужіння у соборі Святкові служби звершуватимуться у верхньому та нижньому храмах кафедрального собору Святої Трійці.
3 січня 2021 р.
30 грудня 2020 р. Колядування у Львові. Світлини з відкритих джерел.
Колядує Україна: волиняни вітали львів’ян Підтримуючи добросусідські стосунки та давні традиції, митрополит Луцький і Волинський Михаїл разом із духовенством відвідав Львів.
31 грудня 2020 р.
6 квітня 2020 р. Кадр з сюжету tsn.ua.
Жидичинських ченців номіновано на премію ТСН Насельники монастиря Святителя Миколая Чудотворця можуть стати переможцями щорічної премії «Ті, що вражають», яку проводить телевізійна служба новин каналу «1+1».
31 грудня 2020 р.
АНОНС: Новий рік – у храмі (доповнюється) Духовенство запрошує на богослужіння в новорічну ніч. Перелік церков неповний, лише ті, про які стало відомо на час публікації.
31 грудня 2020 р.
29 грудня 2020 р. На зустрічі з мером. Світлина з архіву протоієрея Івана Бониса.
Ковельські декани зустрілися з новообраним мером Духовенство благочиння привітало ковельського міського голову Ігоря Чайку з обранням на цю посаду.
30 грудня 2020 р.
АНОНС: Наші теле- й радіопередачі: творімо їх разом! У передачах, що готуються інформаційно-видавничим центром єпархії, порушуються животрепетні теми. І ви, шановні глядачі й слухачі, можете ставити запитання священнослужителям – гостям студій.
30 грудня 2020 р.
27 грудня 2020 р. Митрополит Михаїл в Студинях Рожищанського деканату. Світлина інформаційної служби єпархії
Проповідь архієрея: Зробімо зі своєї душі вертеп Про душевну радість говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення Божественної літургії у Свято-Ольгинському храмі в Студинях Рожищанського деканату...
29 грудня 2020 р.
Робота Миколи Волошина
Творчі успіхи карикатуриста-християнина Член редакції «Волинських єпархіальних відомостей» Микола Волошин здобув третє місце на Міжнародному конкурсі карикатур у Сирії.
28 грудня 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери