Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
АНОНС: Нові випуски наших передач Ближчим часом дивіться та слухайте нові випуски єпархіальних програм на телебаченні й радіо.
7 липня 2021 р.
Світлина Михайла Новосада.
Ощів: відновлено пам’ятник засновникам церкви На території храму Воздвиження хреста Господнього в цьому селі освятили новий пам’ятний знак першим фундаторам місцевого Божого дому дворянам Сурмєнєвим...
6 липня 2021 р.
АНОНС: На річці Стир освятять воду 7 липня, у середу, по закінченню Божественної літургії в кафедральної соборі Святої Трійці відбудеться освячення води на берегах Стира.
5 липня 2021 р.
Світлина з архіву протоієрея Віталія Собко.
Священник відкрив свій нотний архів Протоієрей Віталій Собко виставляє у вільний доступ ноти творів, до яких він спричинився як композитор або музичний редактор.
5 липня 2021 р.
Кадр з відео.
У Холмській започатковано акцію добра Благодійний проєкт для нужденних організували в луцькому храмі Холмської ікони Богоматері, повідомлено на сторінці парафії у фейсбуці.
5 липня 2021 р.
4 липня 2021 р. У Пляшевій. Світлини з сайта pomisna.info.
На Козацьких могилах У неділю Всіх святих землі української митрополит Луцький і Волинський Михаїл служив у Свято-Георгіївському чоловічому монастирі с. Пляшева на Рівненщині.
5 липня 2021 р.
Предтеча та хреститель Господній Йоан
7 липня – Різдво Йоана Хрестителя У день великого свята Різдва пророка, предтечі та хрестителя Господнього Йоана шість парафій Волинської єпархії відзначають храмовий празник.
4 липня 2021 р.
3 липня 2021 р. Світлина інформаціної служби єпархії.
Смолява: архієрей освятив пам’ятник Іванові Богуну У цьому селі Горохівського деканату митрополит Луцький і Волинський Михаїл звершив чин освячення барельєфа козацькому полководцеві ...
4 липня 2021 р.
2 липня 2021 р. Ювілей Луцького національного технічного університету. Світлини інформаційної служби єпархії.
Духовенство привітало ЛНТУ із 55-річчям Митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь в урочистостях з нагоди чергової річниці заснування Луцького національного технічного університету.
4 липня 2021 р.
25 червня 2021 р. Конференція. Світлини з «Фейсбук»-сторінки «Горохівський вісник».
«Битва під Берестечком 1651 року та виклики сьогодення» На таку тему в цьому місті відбулася наукова конференція з нагоди 370-річного ювілею.
3 липня 2021 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери