Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВакін Володимир, протоієрейБлагословення на навчальний рік ЛНТУ
Новини

Благословення на навчальний рік ЛНТУ

4 вересня 2018 р. Посвята в першокурсники в ЛНТУ. Світлина інформаційної служби єпархії

З нагоди посвяти першокурсників у студенти в Луцькому національному технічному університеті митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив молебень та окропив їх освяченою водою.

Вітаючи виш із початком навчання, архієрей звернув увагу на зміну у стосунках юнаків і дівчат, що стали студентами, та їхніх батьків. Пам’ятаємо слова зі Священного Писання: «Діти, будьте слухняні батькам вашим у всьому, бо це благоугодне Господові». Але коли дитина стає дорослою, слід не забувати продовження цитати: «Батьки, не роздратовуйте дітей ваших, щоб вони не падали духом» (Кол. 3:20–21). Високопреосвященний пояснив, що хто вступив до вузу – вже достатньо дорослий, аби брати на себе відповідальність, а тому не потрібно надмірно опікуватися студентами.

Із керуючим єпархією зокрема помолилися за колектив ЛНТУ ректор Волинської православної богословської академії протоієрей Володимир Вакін, духовенство кафедрального собору Святої Трійці.

4 вересня 2018 р. Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Протоієрей Володимир Вакін, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери