Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЦерква і державаУ Луцьку попрощалися з Сергієм Сулимою
Новини

У Луцьку попрощалися з Сергієм Сулимою

Світлина з сайта volynpost.com У кафедральному соборі Святої Трійці відспівали бійця гірсько-штурмової роти військової частини А3892, який підірвався на мінно-вибуховому предметі в зоні ООС. Чин похорону очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

У слові архіпастир нагадав, що ми живемо у стані війни, в нас є конкретний ворог, і про це треба пам’ятати. Адже ми вже «звикли» до таких умов життя. Для нас «поїхав на Схід» стало чимось буденним. А насправді ж ми проводжаємо своїх дітей на війну. І не завжди вони повертаються живими і здоровими. Нехай смерть Сергія Сулими стане для нас прикладом відданості й нагадає, що в нас є не лише буденні проблеми, а в нас іде війна.

Віддати шану загиблому прийшли: декан протоієрей Микола Нецькар та інше духовенство кафедрального собору Святої Трійці, військові капелани, рідні та близькі полеглого, представники влади і громадськості, небайдужі лучани.

Після служби у храмі відбулася громадська панахида на Театральному майдані.

8 квітня 2021 р. Інші новини за рубриками: Церква і держава, Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери