Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЦерква і державаВладика Михаїл вітає з колядою (оновлено)
Новини

Владика Михаїл вітає з колядою (оновлено)

Митрополит Луцький і Волинський разом з іншими священнослужителями відвідують різні колективи з нагоди різдвяних свят.

«Щиро вітаємо вас із важливим днем, коли ми прославляємо Христа Спасителя! – сказав архіпастир у Луцькому національному технічному університеті 29 грудня. – Незвичне лише одне: якийсь "цифровий бар’єр", коли ми звикли приймати колядників. Сьогодні цей бар’єр ми ламаємо. Нові звички, нові порядки належить вводити, тому ми дякуємо за можливість сьогодні розпочати коляду, здивувати вас, когось збентежити думками, але ж ви – професори, кому як не вам бути в авангарді нової думки, нової поведінки, по-новому поглянути на життя».

Із колядою священнослужителі прибули в ОДА та облраду. Привітавши із різдвяними святами, архіпастир додав: «За 2020 рік ми усі змінилися, зрозуміли що таке життя, турбота, ізоляція, радість, свобода та багато інших речей, які ми переосмислили. Сподіваюся, що сьогоднішній день буде для вас натхненням».

Із різдвяними святами священнослужителі привітали й працівників Луцької міської ради та «12 каналу». Також духовенство колядувало і у стінах Волинського найціонального університету, вітаючи ректорат, професорсько-викладацький склад й адміністрацію закладу із зимовими торжествами.

Із колядою завітали і на Любешівщину. Тут архіпастир проповідував, що сьогодні як ніколи всі повинні бути єдиними і об’єднатися у щирій молитві з проханням про мир у нашій державі.

13 січня 2021 р.
Інші новини за рубриками: Церква і держава, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери