Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЦерква і державаЯк можуть співпрацювати Церква й загальноосвітні заклади
Новини

Як можуть співпрацювати Церква й загальноосвітні заклади

1 березня 2019 р. Священик Андрій Ротченков під час круглого столу «Релігійний компонент в освітньому менеджменті: новітня стратегія співпраці МОН України з церквами та релігійними організаціями». Світлина з сайта Vippo.org.ua Священик Андрій Ротченков, настоятель луцької парафії Мучениць Віри, Надії, Любові та Софії, взяв участь у круглому столі «Релігійний компонент в освітньому менеджменті: новітня стратегія співпраці МОН України з церквами та релігійними організаціями».

Його провів Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти спільно із управлінням культури, з питань релігій та національностей ОДА за участю координаційної робочої групи представників Волинської ради Церков.

Під час заходу, який відбувся з нагоди відкриття обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування – 2019», представили наказ міністра освіти і науки України «Про затвердження Положення про Раду з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями при МОН». Зокрема, за словами о. Андрія, спеціальна робоча підгрупа матиме право вносити рекомендації щодо шкільних підручників, здійснювати їх експертну оцінку.

7 березня 2019 р.
Інші новини за рубриками: Церква і держава, Священик Андрій Ротченков
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери