Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЦап Микола, протоієрейУ Волинській православній богословській академії – випуск
Новини

У Волинській православній богословській академії – випуск

18 червня 2020 р. Вручення дипломів. Світлина з сайта vpba.edu.ua.

У ВПБА відбувся випуск бакалаврів і магістрів богословського факультету та регентів церковних хорів – регентського.

Урочистості розпочалися з Божественної літургії у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Її очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Із ним служили архієпископ Чернівецький і Кіцманський Онуфрій, єпископ Херсонський і Каховський Борис, канцлер єпархії протоієрей Микола Цап, ректор академії протоієрей Володимир Вакін, інше духовенство. Після Служби Божої відправлено подячний молебень.

У зв’язку з карантином урочиста частина відбулася на подвір’ї ВПБА. Вона розпочалася зі вступного слова отця ректора, потому лунали вітання від архієреїв. У відповідь випускники висловили подяку професорсько-викладацькому складові й адміністрації закладу.

Владика Михаїл вручив випускникам дипломи та відзнаки із персональним номером. У слові керуючий єпархією побажав завжди жити в любові й бути достойним звання випускника волинської духовної школи.

20 червня 2020 р.
Інші новини за рубриками: Волинська православна богословська академія, Протоієрей Володимир Вакін, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Микола Цап
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери