Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЦап Микола, протоієрейАрхієрей очолив празник Юріївської парафії в Луцьку
Новини

Архієрей очолив празник Юріївської парафії в Луцьку

6 травня 2018 р. Біля церкви Юрія Переможця у Луцьку У день великомученика Юрія Переможця митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію в луцькому храмі, названому на честь цього угодника Божого (вул. Стрілецька, 6).

Згадуючи в проповіді св. Юрія, владика зазначив, що з його життя маємо брати для себе повчальні істини. Адже захищати – це прояв великої любові, щирий поклик серця віддати найдорожче за своїх ближніх. Лише справжні Христові воїни діями свідчать про свої переконання, наголосив високопреосвященний.

Із митрополитом Михаїлом служили канцлер єпархії та настоятель цієї парафії протоієрей Микола Цап, ректор Волинської православної богословської академії протоієрей Володимир Вакін, інше місцеве духовенство та з Володимир-Волинської єпархії.

Орденом Великомучениці Варвари було відзначено народну артистку України Зою Комарук, яка впродовж двадцяти років співає у хорі.

7 травня 2018 р. Інші новини за рубриками: Луцький міський деканат, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Микола Цап
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери