Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниСобко Віталій, протоієрейСхилімо голови перед воїнами Ростиславом Тіщенком і Олександром Дорошенком
Новини

Схилімо голови перед воїнами Ростиславом Тіщенком і Олександром Дорошенком

Чин похорону в луцькому кафедральному соборі Святої Трійці очолив голова інформаційно-видавничого центру єпархії протоієрей Віталій Собко.

У скорботному слові душпастир зазначив, що якби не наші захисники, не було б незалежної України та її вільного народу. Ці хоробрі чоловіки поклали «душу й тіло» за свою Вітчизну. Ми дякуємо батькам, що їх так виховали. «Бо якщо сини – герої, захисники, то це тільки тому, що їхні батьки такі ж герої», – наголосив о. Віталій.

Тіщенко Руслан (у хрещенні Ростислав) Мирославович, 1976 року народження, уродженець с. Кременець Рожищанського деканату, проживав останнім часом у Луцьку. Призваний на військову службу наприкінці листопада 2022 року за мобілізацією на посаду головного сержанта стрілецького взводу. Загинув 22 січня поблизу населеного пункту Василівка Донецької області під час виконання бойового завдання. Похоронили героя на Алеї слави міського кладовища у Рожищі.

Дорошенко Олександр Миколайович – 56-річний лучанин, старший офіцер-вихователь, начальник курсу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної сотні, помер 1 лютого через важку недугу.

3 лютого 2023 р.
Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Протоієрей Віталій Собко
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери