Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниСобко Віталій, протоієрейДуховенство благословило співочий фестиваль
Новини

Духовенство благословило співочий фестиваль

Священики єпархії взяли участь у проведенні фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Оберіг – 2018».

2 листопада в Ковелі один із виїзних концертів розпочався благословінням військового капелана, настоятеля парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона селища Люблинець Ковельського районного деканату протоієрея Матвія Олійника.

Наступного дня в Палаці культури обласного центру відбувся гала-концерт. У його відкритті взяв участь голова інформаційно-видавничого центру єпархії протоієрей Віталій Собко. Він передав благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла й зазначив: «Прекрасно, що цей знаменитий фестиваль відроджено, тож і професіоналам, і аматорам авторської пісні та співаної поезії є де показати своє мистецтво. Нехай у ваших творах прославляються найкращі людські почуття, прославляється Господь Бог. Адже, розгорнувши Святе Письмо, маємо чудовий приклад для цього: у Книзі псалмів містяться твори псалмоспівця Давида, якого цілком можна вважати вашим видатним попередником».

Цьогорічний фестиваль присвячено 100-літтю Української революції та новітнім героям – Майдану і війни на Сході країни. Виручені від концертів кошти буде спрямовано на потреби 14-ї ОМБр, що дислокується у Володимирі-Волинському.

5 листопада 2018 р.
Інші новини за рубриками: Мистецтво, Протоієрей Матвій Олійник, Протоієрей Віталій Собко
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери