Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПушко Віктор, протоієрейСпом’янули Ігоря Ольшевського
Новини

Спом’янули Ігоря Ольшевського

27 серпня 2021 р. Молитва за спокій душі волинського письменника, дослідника Ігоря Ольшевського. Світлини Леоніда Максимова.

У день народження волинського письменника, дослідника Ігоря Ольшевського його колеги й шанувальники прийшли до могили на міському цвинтарі поблизу Гаразджі, аби помолитися за спокій душі.

Заупокійну службу очолив протоієрей Віктор Пушко, настоятель храму Софії – Премудрості Божої Волинського національного університету ім. Лесі Українки (небіжчик довгі роки працював в інформаційних підрозділах ВНУ).

Душпастир у проповіді зазначив: слова про те, що Бог сотворив людину на Свій образ і подобу, означають, що Він сотворив нас бути співтворцями, незалежно, якими талантами наділив кожного. Ігоря Ольшевського Він наділив здатністю творити словом. Тож – і це вельми важливо! – слуга Божий Ігор, хоч був дуже скромною людиною, не ставив запаленого світильника під спуд і не закопував даного таланту. Він служив ближнім, як міг, і в цьому залишив нам приклад.

Ігор Кирилович відійшов до Господа 6 червня ц. р., коли за тодішніми карантинними вимогами на кладовищі могла знаходитися дуже мала кількість людей.

27 серпня 2021 р. Інші новини за рубриками: Протоієрей Віктор Пушко
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери