Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПістУ Луцьку відзначили заговини на Великий піст
Новини

У Луцьку відзначили заговини на Великий піст

10 березня 2019 р. Захід «Збирайся, родочку, на колодочку» на площі перед кафедральним собором Святої Трійці після Божественної Літургії. Світлина інформаційної служби єпархії. Сьогодні, у неділю сиропусну, прощену, на площі перед кафедральним собором Святої Трійці після Божественної Літургії відбувся захід під гаслом «Збирайся, родочку, на колодочку».

Запусти на Чотиридесятницю пройшли із благословіння та за участі митрополита Луцького і Волинського Михаїла. Вперше такий захід, організований Управлінням єпархії, провели за підтримки Управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації.

На початку дійства архієрей звернувся до всіх, хто зібрався на це свято, із побажанням сили і наснаги достойно провести Великий піст.

Виступили архієрейський хор «Оранта», оркестр Національної гвардії України, фольклорні колективи Рожищанського народного дому «Просвіта», сіл Куснища Любомльського району і Заставне Іваничівського. Гостей частували різною смакотою, яку приготували працівники Управління єпархії та Волинська православна богословська академія.

10 березня 2019 р. Інші новини за рубриками: Піст, Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери