Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПістЗавершили читання Невсипущого Псалтиря
Новини

Завершили читання Невсипущого Псалтиря

30 березня 2018 р. Подячний молебень та панахида у ВПБА. Світлина з сайта Vpba.org У Волинській православній богословській академії закінчили Невсипущий Псалтир, який читали протягом Великого посту. Про це повідомив сайт Vpba.org.

Насамкінець в академічному храмі Всіх волинських святих проректор з навчальної роботи протоієрей Ігор Скиба очолив подячний молебень та панахиду, на яких востаннє згадувалися імена за здоров’я та за упокій, котрі було подано для молитовного спомину під час Чотиридесятниці.

З отцем Ігорем молилися декан богословського факультету протоієрей Василь Лозовицький, благочинний домового храму ієромонах Іларіон (Зборовський) та інші священнослужителі з професорсько-викладацького складу й інспекції, студенти.

На завершення о. Ігор, зокрема, сказав: «Читання Невсипущого Псалтиря під час Великого посту звершується для того, щоб посилити молитовний подвиг. Це особливо необхідно для духовного зростання, духовного вишколу кожного студента духовної школи».

1 квітня 2018 р.
Інші новини за рубриками: Піст, Волинська православна богословська академія, Ієромонах Іларіон (Зборовський), Священик Василь Лозовицький, Протоієрей Ігор Скиба
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери