Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЄпархіяАНОНС: Паломництво до Холмського чудотворного образа
Новини

АНОНС: Паломництво до Холмського чудотворного образа

1 вересня, у вівторок, на Різдво Пресвятої Богородиці, коли особливо вшановується Її чудодійний Холмський образ, відбудеться проща до Музею волинської ікони. Там зберігається оригінал (ХІ ст.) цієї великої реліквії Русі-України.

Хресна хода розпочнеться від храму Холмської ікони Богоматері (просп. Волі, 24), після того як митрополит Луцький і Волинський Михаїл відслужить там із 15 год. чин піднесення панагії та вечірню.

Перед святинею, яку буде встановлено на ґанку музею, правитимуть акафіст. Учасники богомілля матимуть можливість підійти до ікони й ушанувати її короткою молитвою до Діви Марії.

Управління єпархії запрошує вірних долучитися до паломництва. В рамках святкування відбудеться збір коштів для благодійної їдальні при луцькому жіночому монастирі Святителя Василія Великого.

До речі, з благословіння владики інформаційно-видавничий центр єпархії збирає факти про нові чудеса після молитви перед Холмським образом. Якщо це сталося з Вами і бажаєте поділитися для оприлюднення, звертайтеся за контактами, зазначеними ось тут.

18 вересня 2021 р.
Інші новини за рубриками: Єпархія
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери