Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПаломництвоЄпархія вшанувала Тростянецьку ікону Богоматері
Новини

Єпархія вшанувала Тростянецьку ікону Богоматері

27 серпня 2017 р. У храмі Святої Трійці с. Тростянець Ківерецького деканату. Світлинf інформаційної служби єпархії.

У день вшанування чудотворного образа Пресвятої Богородиці «Одигітрія» митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію у храмі Святої Трійці с. Тростянець Ківерецького деканату.

Цього дня ми прийшли до храму виголосити спільну сердечну молитву до Пречистої Діви, прославити Її та попросити заступництва, зазначив у проповіді владика. Адже саме через молитву Господь приймає наші прохання та допомагає нам. Як говориться у Євангелії: «Все, що в молитві попросите, віруйте – і дасться вам», – наголосив архієрей.

Треба не просто йти до храму, ставити свічку і вважати, що всі проблеми вирішаться. Це лише перший крок. Найголовніше – це молитва, зазаначив високопреосвященний. Звертаємося до Божої Матері, аби донесла наші прохання до Всевишнього, підсилила їх і «випросила у Сина Свого благословення, яке направить нас на праведну дорогу».

У Богослужінні взяли участь, зокрема, настоятель парафії протоієрей Сергій Ледвовк, духовенство Ківерецького деканату, намісниця тростянецького жіночого монастиря ігуменя Марія (Ігнатенко), очільник РДА Валерій Ткачук, сільський голова Олександр Ковальчук.

Напередодні свята о. Сергій зустрів близько шістдесяти паломників, які пішки прийшли з Луцька, щоби вшанувати чудотворну реліквію.

28 серпня 2017 р. Інші новини за рубриками: Паломництво, Ківерецький деканат, Протоієрей Сергій Ледвовк, Ігуменя Марія (Ігнатенко), Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери