Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниНецькар Микола, протоієрейАби життя не перетворювалося на постійне «Господи, помилуй і подай»
Новини

Аби життя не перетворювалося на постійне «Господи, помилуй і подай»

19 серпня 2019 р. Освячення плодів на соборному подвір’ї. Світлина інформаційної служби єпархії У день Преображення Господнього митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію в кафедральному соборі Святої Трійці.

У проповіді високопреосвященний пояснив, що Церква через згадування ось таких особливих подій, життя святих утверджує нас у вірі. Преображення – «це свято, яке в черговий раз нагадує, що ради нас і нашого ради спасіння Господь прийшов в цей світ», – розповідає владика. Тому ми, відчуваючи ось це піднесення душі, приходимо до храму із вдячністю.

Нам варто частіше дякувати Господу і прославляти його. В іншому випадку наше життя перетвориться на постійне «Господи, помилуй і подай». Адже православний – це той, який правильно славить Бога, а не просить. Тож на завершення проповіді архієрей побажав, аби завжди Господь був присутній у нашому житті.

Після Богослужіння на майдані перед собором митрополит Михаїл освятив плоди, які принесли парафіяни.

19 серпня 2019 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Микола Нецькар
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери