Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниМистецтвоТворчі успіхи карикатуриста-християнина
Новини

Творчі успіхи карикатуриста-християнина

Робота Миколи Волошина

Член редакції «Волинських єпархіальних відомостей» Микола Волошин здобув третє місце на Міжнародному конкурсі карикатур у Сирії.

Оскільки темою було «Письменник і його творчість», художник ніби запитує: «Де літератору слід черпати натхнення? Хто важливіший і хто більше впливає на автора – сили світла чи навпаки?»

М. Волошин давно працює у жанрах шаржу й карикатури, у нього були виставки у нас і за кордоном, він оформив чимало книжок. А під час локдауну взяв участь у міжнародних конкурсах та віртуальних виставках. Його роботи різноманітної тематики відібрано для експозицій у Японії, Бразилії, Португалії, Індонезії, Словенії, Македонії та інших країнах. До каталогу XIV Міжнародного салону карикатур на тему «Небезпеки на дорогах» у Загребі (Хорватія) увійшла його робота «Нові вершники апокаліпсису». На виставці міжнародного конкурсу «Графікатур» у м. Люббен (Німеччина) на тему «Мобільність» («Рухливість») Микола своїм твором з усмішкою попереджає: ангел-охоронець може й не встигнути підставити своє крило надто нерозважливій людині.

28 грудня 2020 р.
Інші новини за рубриками: Мистецтво
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери