Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниМихаїл (Зінкевич), митрополитУ єпархії – молебні для випускників (оновлено)
Новини

У єпархії – молебні для випускників (оновлено)

З нагоди завершення навчання в загальноосвітніх закладах, духовенство відправляє подячні молитви за випускників, їхніх батьків та вчителів.

Так, у луцькому соборі Святої Трійці відбулися богослужіння, які провели віцеканцлер єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний та декан собору протоієрей Микола Нецькар. Душпастирі бажали всім мирного неба і благословили випускників на подальше доросле життя.

На урочистому врученні свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти одинадцятикласникам ліцею № 1 побував митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Керуючий єпархією благословив захід, що проходив у облмуздрамтеатрі ім. Т. Шевченка, і з напутнім словом звернувся до випускників та їх наставників. Потому подарував мапу, центром якої є Луцьк.

З благословіння владики насельник братського Хрестовоздвиженського монастиря ієромонах Нестор (Олексюк) був учасником випускного заходу фахового коледжу Національного університету харчових технологій. Душпастир прочитав подячну молитву, привітав присутніх із успішним завершенням навчання та побажав випускникам Божого благословення у професійній діяльності.

29 червня 2023 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери