Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниМихаїл (Зінкевич), митрополитЗнову втрата: загинули захисники Роман Наумик та Сергій Федін
Новини

Знову втрата: загинули захисники Роман Наумик та Сергій Федін

Похорон у кафедральному соборі Святої Трійці очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

У скорботному слові владика зазначив, що сьогодні гине не одна людина, а тисячі. І страждають мільйони через одну людину. А може бути радість і щастя від однієї людини. Щоб швидше війна закінчилась, у нас не повинно бути ілюзій, що чарівна паличка усе за нас зробить – ми стоїмо і боремось. Нам треба перемогти ворога і жити щасливо, наголосив високопреосвященний. Ці герої пішли свідомо захищати Вітчизну, проявляючи любов до своєї землі. Хай буде шана і пам'ять за тих, хто загинув!

Лучанин Наумик Роман Адамович, 1972 року народження, був призваний на військову службу за мобілізацією до складу в/ч А4123 на посаду гранатометника 1-го механізованого відділення 3-го механізованого взводу 2-ї механізованої роти 3-го механізованого батальйону. Загинув 6 березня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Площанка Луганської області.

Лучанин Федін Сергій Костянтинович, 1968 року народження, був призваний на військову службу за мобілізацією та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду водія 1-го стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 2-ї стрілецької роти. Загинув 1 квітня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Хромове на Донеччині.
6 квітня 2023 р.
Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери