Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЛуцький районний деканатЛипини: освятили ікону Варвари з частинкою мощей
Новини

Липини: освятили ікону Варвари з частинкою мощей

25 грудня 2017 р. Освята ікони Великомучениці Варвари із частинкою мощей. Світлина інформаційної служби єпархії Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію і відправив чин освячення образа Великомучениці Варвари з часткою її мощей у храмі Святої Трійці с. Липини Луцького районного деканату. Святиню встановлено на іконостасі церкви.

У проповіді високопреосвященний зазначив, що ми часто звертаємося до святих, аби через них достукатися до милосердя Божого. Стоячи перед іконою, ми уявляємо, що справді розмовляємо з угодником. Вони є нашими друзями і порадниками, які допомагають правильно і праведно йти по життю.

Із владикою молилися ректор Волинської православної богословської академії протоієрей Володимир Вакін, настоятель парафії протоієрей Микола Цап’юк, інше місцеве духовенство, миряни, з-поміж яких і сільський голова Богдан Гусак.

На завершення Служби архієрей вручив відзнаки благодійникам цієї православної громади.

26 грудня 2017 р. Інші новини за рубриками: Луцький районний деканат, Протоієрей Володимир Вакін, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Микола Цап’юк
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери