Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЛуцький міський деканатАНОНС: «Покрова у древньому Лучеську»
Новини

АНОНС: «Покрова у древньому Лучеську»

14 жовтня, на Покрову Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, Луцький міський деканат організовує пізнавально-виховний захід для вихованців і батьків недільних шкіл обласного центру.

Програма передбачає:

14:30 – збір у замку Любарта, реєстрація учасників.

15:00 – молебень до Пресвятої Богородиці в замковому храмі Іоана Богослова. Привітання митрополита Луцького і Волинського Михаїла.

15:30 – екскурсія замком; урок дзвонарства намісника монастиря Воздвиження хреста Господнього ігумена Никодима (Смілого).

О 16:30 відбудеться поділ учасників на дві групи. Молодша група (школярі 6–8 років) із батьками переходить у Братський монастир (Хрестовоздвиженська церква), де проходитимуть: майстер-клас для дітей із образотворчого мистецтва, сіноплетіння, гончарства (ієрей Дмитро Зінько); бесіда-лекція для батьків «Секрети-підказки від душпастирів у вихованні дітей» (протоієреї Віктор Михалевич, Андрій Ротченков, Петро Стеблина).

Старша група (9–12 років) у цей час проводитиме квест-розвагу Старим містом (замок Любарта – Архангельський монастир – синагога – «Дім химер» – лютеранська кірха – Хрестовоздвиженська церква). Змагання відбуватиметься в супроводі священників і вчителів недільних шкіл.

О 18:00 – підсумки, нагороди, солодкий стіл.

7 жовтня 2019 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Луцький міський деканат
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери