Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКовельський деканатКовельські декани – учасники форуму пробації
Новини

Ковельські декани – учасники форуму пробації

Світлина з сайта kovelrada.gov.ua Благочинні округів протоієрей Анатолій Александрук (Свято-Димитрівський) і протоієрей Василь Мичко (Свято-Благовіщенський) побували в Ковельському відділі пробації.

У слові о. Анатолій зазначив, що «безпека» – це синонім до «мир, любов і благодать». Ми розділяєм зло та саму людину як творіння Боже. Ми покликані жити у справедливості й гармонії відповідно до Божих законів. Тож усім нам потрібно дотримуватися заповідей Господніх.

За інформацією з сайта kovelrada.gov.ua, у форумі «Пробація, влада, бізнес і громада: через партнерство до підвищення безпеки громад» взяли участь керівники Державної установи «Центр пробації» та філій у Волинській, Закарпатській, Львівській, Рівненській, Хмельницькій областях, інші представники влади.

Пробація – це відносно нова для України, але ефективна у всьому світі система виконання покарань без ізоляції від суспільства, метою якої є підвищення безпеки громади шляхом запобігання нових злочинів. Особи, які не становлять загрози для життя і здоров’я громадян, не повинні утримуватись у місцях позбавлення волі за гроші платників податків, набуваючи нового кримінального досвіду та поповнюючи лави безробітних у майбутньому.

Учасники обговорили перспективи розвитку соціального партнерства в регіоні задля підвищення безпеки в громадах.

16 травня 2021 р.
Інші новини за рубриками: Ковельський деканат, Протоієрей Анатолій Александрук, Протоієрей Василь Мичко
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери