Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКовельський деканатУ Ковелі мироточать хрестики-наклейки
Новини

У Ковелі мироточать хрестики-наклейки

В соборі Благовіщення Пресвятої Богородиці зберігаються наклейки з зображенням хреста, на яких проступають краплини мира.

У 2018 р. їх передало подружжя парафіян, коли після освячення своєї оселі помітили диво: на наклейках, наліплених священником на місцях помазання освяченою оливою, з’явилися краплі, які згодом збільшилися до плями. Про це повідомив сайт visnyk.lutsk.ua.

Три роки тому родина запросила настоятеля собору протоієрея Василя Мичка освятити помешкання, в якому оселились. Коли побачили диво на шпалерах, стривожилися і звернулися до душпастиря знову.

Священник заспокоїв вірних. За його словами, Господь у різний спосіб виявляє Свою благодать. Якщо свячене мироточить, це свідчення Його любові.

Хрестики, які парафіяни передали в храм, помістили під скло до чудотворної ікони «Всецариця». Від них і далі виточується пахуче миро, краплі не висихають. Щосуботи біля образа служиться акафіст Пресвятій Богородиці.

Цікаво, що після того як у домівці цих вірян духовенство знову провело освячення, відправило молебень, нові хрестики-наклейки також «просльозилися».

Більш детально про цю історію можна прочитати тут.

22 грудня 2020 р.
Інші новини за рубриками: Ковельський деканат
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери