Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниХромяк Андрій, священикДушпастир про викривлення духовних цінностей
Новини

Душпастир про викривлення духовних цінностей

Про позицію церкви щодо «нетрадиційних орієнтацій», гендерної ідеології, захисту моралі поділився з інформаційним агентством «Конкурент» (сайт konkurent.ua) викладач Волинської православної богословської академії священник Андрій Хромяк.

Панотець у рубриці «Що думає Бог» зазначив: церква завжди стоятиме на захисті традиційних сімейних цінностей. Всевишній створив людину як чоловіка й жінку і благословив на шлюб та народження дітей. ЛГБТ-спільнота агітує за гріховне й аморальне. Зокрема, їхні активісти настоюють, що в підлітковому віці «все дозволено», що жити статевим життям можна не лише з протилежною статтю, але й зі своєю. Подекуди модним стало ідентифікуватися особою «третьої статі»: і не чоловіком, і не жінкою.

«Я як сім’янин – проти таких речей, і не хотів би, щоб моїй дитині нав’язували такі „цінності“. Адже з точки зору моральності у них немає жодної користі», – зазначив священник. Православна церква ніколи не буде терпимою до гріха, що нам нав'язують, і не буде називати біле – чорним, а чорне – білим. Якщо хтось живе аморально, то не повинен це нав'язувати суспільству. Однак якщо людину цієї спільноти битимуть, то церква її захищатиме, адже ми, згідно з Біблією, повинні ненавидіти гріх, але любити грішника, бо він – образ Божий.

12 січня 2022 р.
Інші новини за рубриками: Священик Андрій Хромяк
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери