Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКафедральний собор Святої Трійці в ЛуцькуПроповідь архієрея: про вибори і коронавірус
Новини

Проповідь архієрея: про вибори і коронавірус

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл нагадав, що людині не варто боятися змін і не варто нехтувати правилами безпеки. Про це високопреосвященний говорив під час недільного казання в кафедральному соборі Святої Трійці.

Згадуючи зміни, які чекають країну наприкінці жовтня, архієрей закликав добре подумати. Адже наш вибір повинен бути аргументованим і стійким, аби через тиждень не нарікати, що помилився. Звичайно, усі ми можемо помилятися, але належить робити аналіз своїх дій і не повторювати помилку. Тому не слід боятися змін, а потрібно тверезо оцінювати, хто, що робить для вас уже сьогодні. «Залишається незмінною лише віра», – пояснює архіпастир.

Також керуючий єпархією повідомив, що недавно перехворів на ковід-19. Тому наголосив, що треба носити маски, частіше мити руки, дотримуватися дистанції тощо. Ми вже звикли до життя в умовах пандемії і тому часто забуваємо про заходи безпеки. Але ж вірус нікуди не зник і він «не лікується чаєм з малиною». Тому слід берегтися.

12 жовтня 2020 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери