Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКафедральний собор Святої Трійці в ЛуцькуУ соборі молилися за журналістів (оновлено)
Новини

У соборі молилися за журналістів (оновлено)

5 червня 2020 р. Після молбеню. Світлина інформаційної служби єпархії.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Богослужіння до Дня журналіста – заупокійну літію по спочилих і молебень за здоров’я живих представників цієї професії.

На завершення молитви архієрей привітав присутніх журналістів із прийдешнім святом та подякував їм за роботу. Адже сьогодні страх пандемії загнав людину в особливі рамки. А журналісти пишуть про те, що бачать і чують, інформуючи суспільство. Тому владика закликав виходити із «зони страху» й переходити на «територію любові», яка об’єднує і надихає на плідну творчу діяльність.

Після відправи кожному молільникові подарували випуск альманаху «Осоння» Волинського осередку Спілки християнських письменників України.

Цього ж дня голова інформаційно-видавничого центру єпархії протоієрей Віталій Собко і головний редактор єпархіальної телестудії «Собор» диякон Сергій Панащук побували в волинській філії Національної суспільної телерадіокомпанії України, від імені митрополита привітали журналістів із професійним святом і вручили ряду працівників архієрейські благословенні грамоти.

5 червня 2020 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери