Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКафедральний собор Святої Трійці в ЛуцькуПроповідь архієрея: Закликаю кожного до молитви за Україну
Новини

Проповідь архієрея: Закликаю кожного до молитви за Україну

У неділю 25-ту після П’ятдесятниці митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію в кафедральному соборі Святої Трійці.

Під час проповіді архієрей говорив про щирість наших діянь та подяку Богові. Адже сьогодні ми прийшли до цього Божого дому, щоби подякувати Всевишньому за цей день, а також за можливість помолитися перед вифлеємською іконою Пресвятої Богородиці, яка замироточила під час паломництва волинян у Єрусалимі.

Образ напередодні привезли до головного храму єпархії, і тепер протягом тижня кожен матиме змогу прикластися до реліквії, щирою молитвою випросити заступництва у Божої Матері. Бо лише через велику любов Господь показує нам чудеса, щоб укріпити у вірі.

На завершення керуючий єпархією закликав кожного й до щирої молитви за Україну. Адже сьогодні, у цей непростий час, у храмах лунає молитва за встановлення справедливого миру та перемогу України. Тож коли щиро проситимемо допомоги у Творця, Він обов’язково відгукнеться на наше прохання, запевнив високопреосвященний.

9 грудня 2019 р.
Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери