Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКафедральний собор Святої Трійці в ЛуцькуУ соборі відправили чин похорону Олексія Веремійчика
Новини

У соборі відправили чин похорону Олексія Веремійчика

18 жовтня 2019 р. Похорон Олексія Веремійчика. Світлина інформаційної служби єпархії Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці очолив відспівування загиблого директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міськради.

Виголошуючи проповідь на завершення богослужіння, архієрей підкреслив, що потрібно поспішати жити і творити добрі діла. Адже ніхто не знає, коли Господь покличе кого до себе. І тоді Господь зважатиме на тебе за молитвами рідних і близьких, друзів. Усі, для кого ти творив добрі справи, пам’ятатимуть про тебе й молитимуться.

Також владика зазначив: «Ми прийшли не лише, аби провести Олексія в останню дорогу. Ми прийшли зі словами вдячності до людини, яка була дійсно слугою народу й працювала на благо лучан, піклувалася про майбутнє нашої нації».

Крім родини, у відправі взяли участь багато інших мирян – представники влади, громадськості, небайдужі лучани. Поховали спочилого на цвинтарі у с. Городище Луцького районного деканату.

Олексій Веремійчик народився 9 червня 1984 року в Луцьку. У 2007 році закінчив Національний університет «Львівська політехніка» й отримав вищу освіту за спеціальністю «Прикладна лінгвістика». З 2008 по 2014-й був головним спеціалістом, завідувачем сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування Відділення національної служби посередництва і примирення у Волинській області. З 2014 року – начальник відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради, з 2017-го – директор департаменту сім'ї, молоді та спорту міськради.

35-річний посадовець загинув 12 жовтня під час риболовлі на озері Люб’язь на Любешівщині. Сильний вітер, що зірвався, перекинув човен із рибалками. Трьох чоловіків урятували, а Олексія шукали майже п’ять днів. Тіло знайшли на дні приблизно на тому ж місці, де вони й перекинулися.

19 жовтня 2019 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери