Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКафедральний собор Святої Трійці в Луцьку«Гріх спотворює сутність людини», – архієрей
Новини

«Гріх спотворює сутність людини», – архієрей

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл Митрополит Луцький і Волинський Михаїл укотре наголосив на важливості каяття у нашому житті. Про це він говорив під час проповіді на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці.

Високопреосвященний пояснив, що часто-густо ми, намагаючись здаватися кращими ніж є, лукавимо чи лицеміримо. І хоча робимо це не зі злих мотивів, це все одно – гріх. А у своїх гріхах потрібно каятися, а не шукати виправдання чи ховатися від них. «Гріх спотворює сутність людини», – переконує архіпастир.

Владика Михаїл нагадав історію про Адама, який згрішив, з’ївши заборонений плід. Проте замість того аби прийти, щиро зізнатися та покаятися, він сховався. Не варто так робити, запевняє керуючий єпархією.

Тому митрополит побажав присутнім завжди усвідомлювати свої вчинки, не йти гріховною дорогою, а навпаки – намагатися прямувати із Господом.

27 січня 2019 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери