Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКафедральний собор Святої Трійці в ЛуцькуПо ділах воздасться вам, а не по розмовах
Новини

По ділах воздасться вам, а не по розмовах

22 липня 2018 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.

Про свободу дій та відповідальність за свої вчинки говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці.

Високопреосвященний пояснив, що Господь, створивши людину, надав їй свободу вибору. Саме тому кожен самостійно обирає як йому вчинити у тій чи іншій ситуації. Проте дуже часто буває, що ми не робимо вибір, а чекаємо, що хтось зробить його за нас.

Така бездіяльність - є гріховною, зазначає архієрей. Для прикладу владика наводить буденні ситуації, які знайомі всім: молодь боїться зізнатися у своїх почуттях, ми часто нарікаємо на владу, але нічого не робимо для того аби змінити ситуацію. «Ти вчинив дію? Чи лише бурчав на кухні?» – запитує керуючий єпархією. По ділах ваших воздасться вам, а не по розмовах, наголошує архіпастир.

Тому на завершення митрополит побажав аби ви завжди були діяльні у своїх справах, почуттях і молитвах.

22 липня 2018 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери