Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниГребенюк ВікторАудіодиск духовних новел. Завантажуй і слухай!
Новини

Аудіодиск духовних новел. Завантажуй і слухай!

Збірка короткої прози Віктора Гребенюка «„Ефект Вертера“ та інші новели» у вигляді звукової книги. Збірка короткої прози Віктора Гребенюка «„Ефект Вертера“ та інші новели» з’явилась у вигляді звукової книги.

Аудіокнижок тепер продукується безліч – і для сліпих та слабкозорих, і просто для тих, кому краще «читати вухами», і для прослуховування за кермом тощо. Проте в цьому потоці, як і в лавині паперової літератури, обмаль художніх творів духовного спрямування. Тож для читачів-слухачів, котрі прагнуть книжок для душі, вихід цієї збірки може бути помітною подією.

Збірку становлять сорок новел – коротких динамічних оповідань із несподіваним кінцем. Усі вони написані на реальній основі. Перша – «Ефект Вертера». Так називається добре відоме явище: люди чинять у житті те, що почерпнули із книг, фільмів, ЗМІ. Здебільшого цей ефект негативний, але Віктор Гребенюк, літредактор інформаційно-видавничого центру єпархії, член Спілки християнських письменників, надіється, що його твори спонукатимуть до чогось доброго. Усі наступні новели розміщено хронологічно: від початку 20-х років минулого століття до подій останніх літ.

Звукокнигу записано цьогоріч на луцькій студії «Крок назустріч». Твори начитували автор та Ольга Міцевська.

Декілька новел із цієї збірки вже встигли виграти літературні премії й навіть потрапити у школу (курс «Література рідного краю»). Торік вона вийшла у вигляді електронної книги в «Мультимедійному видавництві Стрельбицького» (Київ), її можна придбати в інтернеті у супермаркеті «Андронум» і на багатьох інших ресурсах. А звукову версію «„Ефекту Вертера“ та інших новел» безплатно у форматі mp3 можна послухати або скачати ось тут.

5 серпня 2018 р. Інші новини за рубриками: Мистецтво, Віктор Гребенюк
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери