Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниГребенюк ВікторСвященик організував літературні читання
Новини

Священик організував літературні читання

Протоієрей Віктор Ліпчик, настоятель парафії Покрови Пресвятої Богородиці в Хорохорині Луцького районного деканату, став організатором уроків літератури рідного краю в загальноосвітніх школах цього села та сусіднього Смолигова.

Члени Волинського осередку Спілки християнських письменників України розповіли учням про діяльність СХПУ, почитали свої поетичні та прозові твори, нав’язали контакти з дітьми, які пробують себе в літературі.

Завершуючи кожну зустріч, о. Віктор у душпастирському слові зазначав, що в день Вознесення Господнього для всіх нас важливо згадати: наприкінці Своєї земної місії Христос благословив учеників на апостольське служіння. Ми всі, послідовники Ісуса, також маємо в міру сил бути апостолами. Ті ж, котрі одержали від Бога талант писати, повинні нести Господнє вчення засобами красного письменства, що й показали нам літератори під час цього уроку.

21 травня 2018 р. Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Міжконфесійні контакти, Мирянські організації, Луцький районний деканат, Віктор Гребенюк, Протоієрей Віктор Ліпчик
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери