Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниФіларет (Денисенко), почесний ПатріархАрхієрей привітав Патріарха з днем ангела
Новини

Архієрей привітав Патріарха з днем ангела

14 грудня 2017 р. Привітання Патріарха Філарета у день ангела. Світлина з сайту сerkva.info.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл побував у столиці з нагоди свята праведного Філарета Милостивого й дня тезоіменитства Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета. Уперше волинський архієрей виголосив вітальне слово від імені Священного Синоду, архіпастирів, духовенства та мирян.

Як повідомляє сайт Cerkva.info, у Володимирському кафедральному соборі після Божественної Літургії та подячного молебню керуючий нашою єпархією привітав Святійшого владику, вручивши просфору та букет квітів.

«Подібно до святого Філарета Милостивого, який незнайомому перехожому віддав свій останній одяг, Ви щодня, незважаючи на спокуси і перешкоди бурхливого сьогодення, роздаєте свої повчання, духовні поради і матеріальну підтримку, – зазначив у слові митрополит Михаїл. – Ми бачимо, як завдяки Вам зростає авторитет Київського Патріархату, не тільки в Україні, а й по всьому світу. Україна і світ дивиться на Вас як на Предстоятеля, слухає Вас як Патріарха, оцінює Ваші вчинки як духовного лідера нації».

Прочитати привітання повністю можна ось тут.

15 грудня 2017 р. Інші новини за рубриками: Єпархія, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Почесний Патріарх Філарет
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери