Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниДіти і молодьВолинська молодь писала «Листи до Бога»
Новини

Волинська молодь писала «Листи до Бога»

Волиняни разом із духовенством нашої єпархії долучилися до Всеукраїнської акції «Листи до Бога», яка прямує від міста до міста.

Мета флешмобу – продемонструвати єдність молоді та всього українського народу, підтримати моральний дух країни, провівши хвилю молитовних зустрічей. Сутність акції полягає в тому, щоб миряни разом зі священниками склали символічне звернення-молитву на папері. У цій молитві відображається підтримка одне одного і найбільше – захисників нашої держави.

Так від Тернополя «Листи до Бога» передали до Луцька. Міський молодіжний центр провів зустріч, залучивши юнаків і дівчат, громадських діячів, представників влади та громадськості, Волинської православної богословської академії. Молитву за воїнів та мир очолив інспектор ВПБА священник Андрій Гайдай. Потому присутні скріпили текст молитви своїми підписами, а директор Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий передав усі листи представниці молодіжного простору в Рожищі Катерині Шабельниковій.

У Рожищі відбувся такий же захід, у ньому взяв участь настоятель храму Архістратига Михаїла священник Микола Царик. Після цього естафету передали до Львова.

Флешмоб розпочався 16 жовтня в Івано-Франківську, а Всеукраїнський молодіжний центр 22 січня 2023 року проведе підсумок акції.

18 листопада 2022 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери