Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниДіти і молодьЗавершився щорічний єпархіальний табір
Новини

Завершився щорічний єпархіальний табір

Біля озера Пісочне (с. Пересіка на Ковельщині) відбувся православний молодіжний табір «Пісочні береги», який організувало Управління єпархії, зокрема, інспектор з місійної діяльності протоієрей Юрій Близнюк.

Відкрив захід митрополит Луцький і Волинський Михаїл, відслуживши 26 червня молебень на початок усякого доброго діла за участю священників Луцького міського та районних деканатів.

Таборяни, яких було понад двісті, переважно вихованці парафіяльних недільних шкіл, відпочивали в будиночках на березі озера в сосновому бору, молилися в наметовій каплиці, спілкувалися з душпастирями. А ще, звичайно, спортивні й мистецькі змагання, пісні під гітару біля вогнища. Окрім духовних бесід, слухали лекції про патріотичне виховання від волинської молодіжної організації «Сокіл».Декотрі зі школярів уже кілька років є учасниками нашого таборування, тож підрісши, цьогоріч стали курінними.

Відпочивали у три зміни: 1-ша (з 26 червня до 3 липня) – відповідальний о. Юрій, 2-га (5–12 липня) – протоієрей Олег Чвир, настоятель парафії в с. Гайове Ківерецького деканату, 3-тя (13–20 липня) – протоієрей Іван Гуреєв, настоятель громади с. Підгайці Луцького районного деканату.

За допомогу в проведенні табору духовна консисторія висловлює щиру подяку: директорові групи компаній «Вілія» Євгену Дудці, директорові СГТОВ «Агропродторг» Вікторові Курачу, капеланам нашої єпархії та 14-ї ОМБ ім. Князя Романа Великого, а також усім іншим благодійникам, які долучилися до організації табору.

23 липня 2021 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери