Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниДеканат монастирівВ єпархії на Миколая провели заходи
Новини

В єпархії на Миколая провели заходи

До дня особливого вшанування святителя Миколая, архієпископа Мирлікійського, чудотворця, проведено урочисті Богослужіння та заходи.

Зокрема, 19 грудня ввечері митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь у традиційному запалюванні головної ялинки обласного центру. На Театральному майдані владика привітав усіх зі святом, наголосивши: нині всі можуть сміливо дивитися в майбутнє, адже сьогодні день великої надії, та побажав присутнім здоров'я, натхнення, усіляких гараздів. «Будемо вірити, що в нашому краї буде все дуже добре», – зазначив керуючий єпархією. Потому в соборі Святої Трійці архіпастир очолив вечірню.

За сприяння декана монастирів єпархії архімандрита Константина (Марченка) та Луцької міськради у триденний тур із с. Жидичин Ківерецького деканату вирушив «Автобус святого Миколая», який подорожував населеними пунктами міської територіальної громади. А молодіжна платформа «Мирт» Свято-Миколаївської чоловічої обителі провела дійство «Гостини святого Миколая в Жидичині» з іграми та конкурсами. На ньому збирали кошти для хворого на лейкемію луцького школяра Антона Борщіюка.

21 грудня 2020 р.
Інші новини за рубриками: Деканат монастирів, Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери