Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЧернецтвоУ жіночій обителі відкриють благодійну їдальню
Новини

У жіночій обителі відкриють благодійну їдальню

Світлина з фейсбук сторінки Вікторії Пащенко Із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла харчування для нужденних незабаром започаткують у луцькому жіночому монастирі Святителя Василія Великого (просп. Волі, 2).

Для цього в його підземеллі завершуються ремонтні роботи. Настоятелька обителі ігуменя Анастасія (Заруденець) та волонтерка Вікторія Пащенко запрошують усіх бажаючих долучитись до цієї справи: потрібен посуд, столові прибори (каструлі 10–50-літрові, чайники, тарілки, ложки і т. ін.), продукти (крупи, фрукти, овочі, олія, цукор тощо) та мийні засоби.

Як розповіла матінка, початок роботи заплановано у середині вересня. Для всіх, кого можна нагодувати – малозабезпечених, пенсіонерів, бездомних, – передбачено одноразове харчування (обід). Точний час трапези буде повідомлено пізніше (приблизно – з 12.00 до 15.00). Доброю справою займатимуться під керівництвом настоятельки. Найбільш необхідними на даний час є будь-які продукти харчування та посуд. Одяг поки що не прийматимуть, бо немає приміщення.

Ігуменя звертається до всіх охочих допомогти послужити в їдальні. «Прийти на одну-дві години: подати і прибрати тарілки, помити посуд. Вестиметься графік чергувань». Але організатори вдячні будь-якій допомозі.

Телефони: (050) 564-39-33 – Вікторія, (068) 625-26-36 – матінка Анастасія. Номер картки м. Анастасії (Заруденець): 5168 7451 0391 1415.
5 вересня 2021 р.
Інші новини за рубриками: Благодійність, Чернецтво, Деканат монастирів, Ігуменя Анастасія (Заруденець)
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери