Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниБодак Роман, протоієрейВладика очолив храмове свято в Ратному
Новини

Владика очолив храмове свято в Ратному

2 серпня 2018 р. Престольне свято парафії пророка Іллі у с. Ратне. Світлина іфнормаційної служби єпархії.

У день пророка Іллі митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію в храмі на честь цього Божого угодника в селищі Ратне.

У проповіді архієрей наголосив, що варто брати приклад у ревній вірі із пророка Іллі. Так само, як і він залишався вірний своїм переконанням, так і ми повинні не говорити, що православні, а жити як православні. Не бути, як дорожній знак, який просто вказує нам правильний шлях, а йти цим шляхом.

Під час Служби священика Миколу Гамеру нагороджено черговою священичою відзнакою.

Разом із високопреосвященним служили настоятель парафії та ратнівський декан протоієрей Роман Бодак, інше місцеве духовенство та ковельського міського і районного деканатів.

На завершення Богослужіння відбувся хресний хід до стели героїв Небесної сотні та загиблих на Сході, де було відслужено панахиду.

Разом з усіма молилися, зокрема, голови РДА Андрій Харлампович, районної ради Михайло Макарчук, інші представники влади та громадськості.

3 серпня 2018 р. Інші новини за рубриками: Ратнівський деканат, Протоієрей Роман Бодак, Священик Микола Гамера, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери