Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниБлагодійністьВ єпархії збирають допомогу луганським погорільцям
Новини

В єпархії збирають допомогу луганським погорільцям

У деканатах єпархії збирають речі та їжу постраждалим унаслідок великих пожеж на Луганщині.

Про це повідомили на сторінках Ковельського і Камінь-Каширського деканатів у фейсбуці.

Військові капелани 14-ї ОМБр, які перебувають на Сході, просять небайдужих допомогти тим, хто втратив майно й опинився в біді. Зокрема, на сторінці Ковельського благочиння зазначено: «Збираємо дитячий і дорослий одяг, постіль, ковдри, а також харчі! У нас є з надлишком вживаних речей, які займають місце, зробімо крок милосердя для постраждалих! Саме так роблять усі люди, які називаються християнами!».

Збір проводитимуть до 23 жовтня при храмі Великомученика і цілителя Пантелеймона в с. Люблинець. До спільної допомоги запрошують і панотців. Телефон настоятеля протоієрея Матвія Олійника: (097) 768-40-08.

А на Камінь-Каширщині першу допомогу потребуючим уже відправив декан протоієрей Володимир Мицько. «Плануємо поїздку із харчами, ковдрами і подушками на 24–27 жовтня, – йдеться в дописі.

Бажаючим долучитись до доброї справи можна через Нову пошту: м. Сєвєродонецьк, відділення 2, Здебський Юрій Володимирович. Рахунок для пожертв: Приватбанку 4149 4993 1006 0320 (Мицько В. Д.) з поміткою «погорільцям».

Минулого тижня на Луганщині спалахнула друга масштабна пожежа, ліквідація якої ще триває. Знищено тисячі гектарів лісових насаджень, ряд населених пунктів та сотні будівель.

6 жовтня 2020 р.
Інші новини за рубриками: Благодійність, Ковельський деканат
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери