Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниБезкоровайний Олександр, протоієрейПредставники єпархії на міжнародній конференції в музеї
Новини

Представники єпархії на міжнародній конференції в музеї

Cвященики з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла взяли участь у XXV Міжнародній науковій конференції «Волинська ікона: дослідження та реставрація» й урочистостях з нагоди 25-річчя Музею волинської ікони.

Віце-канцлер єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний та декан богословського факультету ВПБА кандидат богословських наук протоієрей Василь Лозовицький привітали працівників музею з ювілеєм, подякували їм за самовіддану працю. Зокрема, о. Олександр наголосив на важливості дослідження сакрального мистецтва України та Волинського краю. Секретар вченої ради ВПБА священик Владислав Фульмес був учасником відкриття конференції та пленарного засідання.

Захід пройшов у Волинському краєзнавчому музеї. Окрім кліриків, у ньому взяли участь мистецтвознавці, історики, краєзнавці з України, Росії, Білорусі, Польщі. Про це повідомив сайт Vpba.org.

29 жовтня 2018 р.
Інші новини за рубриками: Волинська православна богословська академія, Протоієрей Олександр Безкоровайний, Священик Василь Лозовицький, Священик Владислав Фульмес
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери