Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВолинська православна богословська академіяУ ВПБА створили братство «Милосердя»
Новини

У ВПБА створили братство «Милосердя»

У Волинській православній богословській академії започатковано благодійну формацію. Про це повідомили на сайті vpba.edu.ua та її сторінці у фейсбуці.

Братство налічує 11 студентів. Як розповів його голова другокурсник Михайло Ніколюк, про допомогу телефонують самі потребуючі або черпають інформацію з інтернету, а братчики шукають доброчинців. Зараз у місті проходить акція «Святий Миколаю, прийди до сироти» і це поширюється мережею.

18 грудня в кав'ярні «Старе місто» (вул. Драгоманова, 11) відбудеться благодійний ярмарок на лікування Альбіни Ярмолюк. У середу, 9 грудня, братчики разом з іншими бажаючими допомогти готували сувеніри, які буде пожертвувано на зцілення 17-річної дівчини.

Альбіна Ярмолюк із села Вигуричі Луцького району хворіє на лейкемію (ІV стадія). Перебуває на лікуванні в Білорусі. На її лікування потрібно 30 тисяч доларів. Номер картки Оксани Палій – тітки Альбіни: 5168742715933960. Родина просить молитов за важкохвору та посильної допомоги.

14 грудня 2020 р.
Інші новини за рубриками: Благодійність, Діти і молодь, Мирянські організації, Волинська православна богословська академія
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери