Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВолинська православна богословська академіяВихованці недільної школи створили унікальні ікони
Новини

Вихованці недільної школи створили унікальні ікони

Учнів Центру християнського виховання дітей та молоді в Луцьку навчали писати технікою народного малярства на склі. Про це повідомлено на сторінці Центру у «Фейсбуці».

Майстер-клас проводився з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла у Волинській православній богословській академії. Його організували директор ЦХВДіМ священник Євген Маласпіна та викладач ВПБА матінка Валентина Маласпіна.

Наносити зображення зі зворотної сторони скла навчала луцька художниця, майстриня декоративно-ужиткового мистецтва Ольга Навротюк.

Юні художники створили образи Почаївської, Холмської, Волинської, Тростянецької, Теребовлянської, Вишгородської Божої Матері, а також Архістратига Михаїла й ангелів, преподобного Іова Почаївського.

Ікони для загального огляду будуть представлені в нижньому храмі луцького кафедрального собору Святої Трійці, де щонеділі о 10.30 проводять дитячу Божественну літургію.

2 грудня 2019 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Волинська православна богословська академія, Священик Євген Маласпіна, Валентина Маласпіна
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери