Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВолинська православна богословська академіяДоброчинницю з Америки вшанували у ВПБА
Новини

Доброчинницю з Америки вшанували у ВПБА

26 квітня 2018 р. Митрополит Луцький і Врлинський Михаїл і віце-президент парафіяльної ради патріаршої ставропігійної парафії Святителя Миколая у Філадельфії (США) Сьюзан Газ. Світлина з сайта Vpba.org Сьюзан Газ, віце-президента парафіяльної ради патріаршої ставропігійної парафії Святителя Миколая у Філадельфії (США) УПЦ КП, за рішенням вченої ради Волинської православної богословської академії нагороджено найвищою її нагородою «Ктитор Академії». Відзнаку благодійниці духовної школи вручив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Високопреосвященний подякував меценату за матеріальну підтримку та внесок у формування майбутнього покоління високодуховних, освічених пастирів Церкви Христової.

Після вітального слова владики пані Сьюзан поділилася із присутніми – викладачами і студентами ВПБА – досвідом своєї журналістської діяльності в компанії «Нью-Йорк таймз». Вона також зазначила: «Я мала можливість подорожувати, бувати у різних країнах світу. І скрізь, де знаходила православний храм, намагалася його відвідати, побути на богослужінні чи просто помолитися кілька хвилин».

28 квітня 2018 р.
Інші новини за рубриками: Благодійність, Волинська православна богословська академія, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери