Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниУ Луцьку провели чин похорону трьох захисників
Новини

У Луцьку провели чин похорону трьох захисників

Відспівування воїнів Станіслава Гуленкова, Івана Притолюка та Михайла Коляди у кафедральному соборі Святої Трійці очолив його староста протоієрей Володимир Подолець.

Лучанин Гуленков Станіслав Ігорьович, 2000 року народження, служив за контрактом у військовій частині Державної прикордонної служби України. Загинув 20 квітня 2023 року неподалік с. Новокалинове Донецької області.

Притолюк Іван Миколайович, що народився 1986 р. і жив у с. Прилуцьке Луцької міської територіальної громади, був призваний на військову службу за мобілізацією на посаду гранатометника. Загинув 26 січня біля Новодарівки Запорізької області.

Коляда Михайло Григорович, 1983 р. нар., лучанин, за мобілізацією зайняв посаду водія-радіотелефоніста відділення ударних безпілотних авіаційних комплексів. Загинув 13 лютого біля населеного пункту Діброва на Луганщині.

Похоронили Станіслава Гуленкова та Михайла Коляду в секторі військових поховань на міському цвинтарі, що поблизу с. Гаразджа, Івана Притолюка – на кладовищі села Прилуцьке. Вічна пам’ять та Царство Небесне українським героям!

17 лютого 2024 р.
Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Протоієрей Володимир Подолець
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери